Nordsjö idé & Design Ljungby

Vi på Nordsjö idé & Design Ljungby är stolta över våra 100-åriga erfarenhet inom färghandeln.
Som en del av Nordsjö Idé och Design kan du lita på att vi har den expertis och de produkterna som du behöver för att lyckas med ditt projekt.
Att prata erfarenhet, hög service och kunskap i teorin är enkelt. I praktiken ställer det helt andra krav. Det är därför du ska välja oss på Nordsjö Idé och Design. Där andra bara lovar, lever vi som vi lär.
Hos oss hittar du kvalitetsprodukter från kända varumärken och ett heltäckande sortiment med allt du behöver för ditt projekt. Dessutom får du alltid den hjälp och service du behöver för att nå ditt önskade resultat. Ta del av all vår kunskap och erfarenhet – i praktiken. Det är det vi kallar ”Riktig hjälp, Riktig kunskap”
Hösten 2023 öppnade vi våran butik i Ljungby inne i Ljungby Golvs lokaler.
Fasadhjälp och Stilhjälp
Ibland är det skönt med lite experthjälp. Med Fasadhjälpen kommer en specialist hem till dig och besiktigar din fasad innan du skall måla om. Du får sedan en tydlig åtgärdsplan med tips och trix hur och med vilka produkter du ska måla om för bästa resultat.
Att hitta en personlig stil för hemmet kan kännas svårt. Det är lätt hänt att ett köp här och där skapar oordning istället för en genomtänkt helhet. Med Stilhjälpen så kommer en stilexpert hem till er och hjälper er att skapa en känsla som håller – år efter år.
Du väljer själv i vilken omfattning du behöver hjälp..
Boka ett hembesök av vår Stilhjälpare så får du personlig hjälp för just ditt hem.
Så Välkomna att boka oss via mail eller telefon.
Våra Varumärken:
Nordsjö, Sigma, Anza, Tesa, Jape, Falu Rödfärg, Faluvapen, Boråstapeter, Midbec, Duro Sweden, Sandberg Wallpaper, Morris & Co, Rebel Walls
Vera Sandbergs gata 2
Ljungby 341 31 Kronobergs län SE
Vägbeskrivning
Måndag-Torsdag 7-17 Fredag 7-16 Lördag 9-13