BM Idé & Trädgård

Från idé till färdig trädgård

Med en vacker och välgjord trädgård skapas en njutbar och välkomnande utemiljö. Vi älskar att forma en unik lösning till varje kund!

Från första besöket med rådgivning till färdig trädgård är vi med och tillsammans tar vi fram ett förslag. Material och växter baserat på just dina önskemål och förväntningar om hur din drömträdgård ska växa fram.

Vad gör vi?

Vi utför trädgårdsarbete som skötsel, beskärning, snöskottning och anläggning.  Vi sköter om och planterar i krukor både ute och inomhus till företag och privatperson.

Vi hjälper er att välja ut de material, växter som passar just för er smak och trädgårdens läge. För de som vill kan vi även projektera och arbetsleda större projekt som berör trädgårdar – både offentliga och privata. Vi ger offerter för hela anläggningen med ritning/förslaget som underlag eller enligt överenskommelse.

Vi är även diplomerade trädgårdsanläggare!

Trädgårdsfabriken

 Vår trädgårdsbutik finns på Kånnavägen 13 i Ljungby.
Där skapar vi odlingslust och inspiration till egna projekt i trädgården.

Här har vi samlat det som vi vill erbjuda våra kunder och det som behövs för att göra lättskötta och vackra trädgårdar. Vi har valt ut våra favoritväxter som vi vet har högt odlingsvärde och prydnadsvärde under lång tid. Säsongsväxter som vårblommor, sommarblommor, dahlior, höstfägring & julblommor – hos oss kan varje årstid & högtid blomma!

Via denna länk kan du läsa om våra kurser, workshops och event: Blogg

Kånnavägen 13
Ljungby 341 31 Kronobergs län SE
Vägbeskrivning
Torsdag - Fredag: 13 - 17 Lördag: 9 - 14