Colorama Sigvards Färghall

Din färgklick i vardagen

Colorama Sigvards Färghall AB ingår i Colorama-kedjan som är idag Sveriges största färgfackhandelskedja med 160 butiker! Colorama Sigvards Färghall är en av stadens äldsta butiker och vi förser Ljungby kommun, industri och yrkesfolk samt hemmafixare med färg, tapeter, golv och kem-tekniska produkter med tillbehör därtill.

Butiken som ligger på Bolmstadvägen 38 i Ljungby består av två plan. Färg och tapeter på övre plan och i vår nyrenoverade källare hittar du mattor, kakel, klinker, golv och prisvärda tapeter. För de konstnärligt lagda finns en stor avdelning med konstnärsmaterial.

Välkommen in i butiken när det är dags att tänka nytt, när det gäller ditt boende och berätta om dina tankar och idéer. Till din hjälp har du vår erfarna personal som gärna visar och inspirerar hur man kan tänka när det gäller att hitta rätt kulör på vägg, tak och golv. Vi vill underlätta för dig att göra ett enklare och tryggare val när det gäller färg, tapeter och annat du behöver för att renovera och inreda ditt hem. Oavsett vad du behöver hjälp med, om det handlar om praktiska råd, val av tapeter, kulörer till enstaka rum eller hela hem. Om du skall färgsätta vackert utomhus är du också alltid välkommen till oss i butiken. Vill du hellre ha hjälp på plats hemma hos dig så kan vi enkelt boka ett hembesök.

Passa på att gå med i vår kundklubb Colorama, mitt hem. Det kostar inget och du får fina erbjudanden och rabatt på det du handlar hos oss!

Provburk
Bästa sättet att testa om du har valt rätt kulör är att köpa en provburk. Då kan du provmåla på väggen som skall målas om och uppleva den rätta kulören!

Presentkort
Colorama Presentkort alltid en uppskattad gåva!!

Colorama Sigvards Färghalls experttjänster Fasadexperten Ta ditt hus på allvar och boka en fasadexpert! Vi på Colorama Sigvards Färghall har idag tre stycken fasadexperter. Vid ett hembesök görs en besiktning och man gör en analys i fasaden. Fasadexperten sammanfattar analysen i ett protokoll och en åtgärdsplan görs och också rekommendationer om lämplig färg. Med åtgärdsplanen i handen väljer du sedan om du vill göra jobbet själv eller anlita proffshjälp! Det finns ett fantastisk glädje och intresse i att göra jobbet självt!

Inredningsexpert
Drömmer du om att förändra ditt hem och behöver få lite stöd i dina egna inredningstankar eller vill du ha hjälp att färgsätta ett helt hem. Som inredningsexpert hjälper vi dig att kombinera färger och material på vägg, golv och övrig inredning och få ett lyckat resultat. Så boka ett möte med vår inredningsexpert! Under mötet går vi igenom projektet och vi ställer frågor och du får möjlighet att berätta om dina tankar, behov och önskemål. En ny tid bokas för presentation och designförslag! På presentationsmötet går vi igenom hela projektet och eventuella ändringar görs! Vi kommer att prata om materialåtgång och alla produkter du kan tänkas behöva. Du kommer också att tips och råd om hur du best genomför ditt projekt.

Under samma tak finns även Mattias Gustafssons måleri, ett av de mest välrenommerade måleriföretagen i Ljungby med många års erfarenhet. Mattias Gustafssons måleri kan hjälpa dig utföra dina projekt när inte din tid räcker till, eller när du vill ha professionell hjälp.

Colorama Sigvards Färghall

VÅRA VARUMÄRKEN

Alcro, Jotun, Hagmans, Winsor-Newton, Reeves, Sennelier, Lefranc&Borgeois, Liquitex, Motolow, Faber-Castell Decorima, MAbef, Hahnemühle, Arches, Bockingford Fabiano, Beckers A, Lukas Tapeter Arthouse, Boråstapeter, , 1838 Carma&Co, Cole&Son, Decorline , Decor Maison, Duro, Designers Guild, Engblad & Co, Fiona design, Ferm Living, Galerie, Grandeco, Intrade, Mimou, Midbec, Morris&Co, PaintPart, Living walls, Lexington, Sandberg, York, Tapet.se, Mr Perswall, Rebel Walls, Photowall, Berry Alloc, Golvabia, Forbo, Tarkett, Västkustkakel, Strehög, Polytuft, Höganäskakel, Horredsmattan

Bolmstadvägen 38
Vägbeskrivning
Mån-Fred 07:00-18:00 Lördagar 09:30-13:00