Happy Homes

Butiken för alla plånböcker

Ett hem är mer än en plats, det är en känsla. En hemkänsla. Och vem du än är, var du än bor ska det vara enkelt för dig att skapa din hemkänsla. Därför finns Happy Homes som med 177 butiker är nordens störa handlarägda färgfackhandelskedja.

Hos oss hittar du färg, tapet, kakel och golv för alla sorters projekt, stora som små och för alla plånböcker. Dessutom är vår butik full med kunnig personal som hjälper dig att lyckas med ditt projekt. Och vill du göra ditt projekt ännu smidigare använder du våra tilläggstjänster Färgsättningshjälp och Hushälsa.

Vi har hjälpt människor att förvandla ett hem till sitt hem i över 50 år. Välkommen in till vår butik för att skapa din hemkänsla. John Törnqvist startade sin målerifirma 2015 och Happy Homes Ljungby 2016.

Happy Homes är en personlig butik med kompetens och kunskap att hjälpa dig från start till mål – oavsett om du tänker fixa det själv, eller om du vill ha en helhetslösning med hjälp att tapetsera och måla.

Sedan 2020 utför vi även golv och kakeljobb både inom renovering och nybyggnation. Kvalitet, hög kompetens och pålitlighet är kärnvärden som bidragit till vårt goda rykte.

Bolaget använder de arbetsmetoder och det material som är bäst anpassade för att utföra ett kvalitativt måleri och golvjobb.
Vi värnar alltid om kvaliteten och ett miljöanpassat arbete. Vi är för tillfället 12 målare och 8 golvläggare. Vi har lång erfarenhet och gör jobb åt Ljungby Kommun, Ljungby bostäder, landsting, företag och privatkunder.

Vi strävar efter att alla kunder skall bli nöjda kunder och välja oss även i framtiden.

Följ oss på Instagram

 

Happy Homes

VÅRA VARUMÄRKEN

Jotun, Beckers, Tjäralin, Sigma, Gjöco, Boråstapeter, Carma, Cole&Son , Decor Maison, Duro, Designers Guild, Engblad & Co, Fiona, Intrade, Mimou, Midbec, Morris, Lexington, Sandberg, Tapet.se, Mr Perswall, Berry Alloc, Golvabia, Forbo, Gerfloor, Arena, Anza, Embo, QPT, Mäster, Tarkett, Polytuft, Höganäskakel, Ikakel, Gysinge.