Feminett Trikå

Den lilla personliga butiken

Feminett är den lilla personliga butiken som har allt en kvinna kan tänkas behöva. Vi har underkläder, kläder, nattplagg, bad och strumpor.

Vi erbjuder kvalitetsvaror där material, hållbarhet och funktion är mycket viktigt. Våra produkter kommer från kända märken både från Danmark, Belgien, Finland, Spanien och Sverige. Vi väljer ut guldkornen från leverantörernas kollektioner för att kunna ha ett brett sortiment där kvinnor i alla åldrar och skeden i livet ska kunna hitta något.

Feminett hjälper dig både till fest och vardagen.

Bland våra underkläder hittar du märken som PrimaDonna, MarieJo, WonderBra, Fantasie, Freya, Elomi, Anita och Trofé. Vi har bh-ar i storlekarna A-J kupa och 65-120 i omkrets och här finns bh-n för vardag eller fest, protes, amning och sport. Vi har trosor för alla rumpor och tillfällen i bomull, spets, microfiber i modeller som hipster, maxi, midi, boxer eller shapetrosor.

I vårt stora sortiment av bad hittar du märken som Wiki, PrimaDonna, Fantasie och Freya, Anita och Trofé. Vi har bikini, baddräkter, strandklänningar och badmössor hela året.

Märken som Skovhuus, Elton, Hedvig, Nanso, Massana och Robell hittar du bland våra kläder. Vi tar bara hem få storlekar i ett plagg så man kan få känna sig unik. Behöver man lägga upp byxan eller korta kjolen samarbetar vi med en lokal skräddare.

Vi tillbringar många timmar med att sova och extra viktigt att ha sköna material och snygg design på nattplaggen. Hos oss hittar du allt från siden till bamboo och nattlinne till pyjamas och härliga morgonrockar.

Vill man ha egentid eller tjejkväll i butiken öppnar vi gärna upp efter stängning för att prova och få hjälp  och mingla runt band sortimentet i en avslappnad och kravlös stämning. Vi på Feminett erbjuder BH-skola och hjälper dig till rätt storlek och modell.

Välkommen in i vår butik!

Maria , Dorthy och Eva

Feminett Trikå

VÅRA VARUMÄRKEN

MarieJo, WonderBra, Fantasie, Elomi, Wiki, PrimaDonna, Fantasie och Freya, Anita, Trofé, Skovhuus, Elton, Hedvig, Nanso, Massana, Robell

Ljungby 341 96 Kronobergs län SE
Vägbeskrivning
Mån-Fre 10-18 Lördag 10-14 Långlördag 10-15